duh!

Oki,det är väl,kort sagt,ganska tufft nu.Orken börjar tryta,och jag VET att det är andra som har det värre,så jag borde inte gnälla-men FAN vad trött jag är på skiten.One step forward-two steps back.
Så förbannad som jag varit det senaste dygnet kommer jag inte ens ihåg när jag var senast.Det är så jävla frustrerande att inte kunna påverka.Eller,jo-man har alltid ett val.Jag kan ju välja hur jag hanterar det här,men just nu ser jag bara rött.

Jaja,nog om det.Struligt som fän på jobbet idag,och dom hära tidiga mornarna börjar bryta ner mej ganska bra.Bara 3 dar kvar nu när jag behöver gå upp senast kl 4 ;)
GRILLPREMIÄR är planerad till helgen!Det ni!Ska bli så himla fejnt!
Häromdan var världens bästaste Märri här å snacka skit,promenerade å hjälpte mej med datorn-så himla bra!Nu kan jag lägga in bilder,hurra hurra!
Så här kommer en bild från tjejkvällen för ett tag sen:

Tjaaa,å annars då?Bilen går bra?Nä,den ska på lagning å allt nästa v,sen ska den nog gå bra å ja får väl leva på nudlar eller nåt...Saknar att umgås med min familj,har inte riktigt orkat eller hunnit-bara försökt ta mej igenom allt...Men jag hoppas få energin tillbaka snart.

Igår satt vi ute i solen å glassade,så himla skönt!Fick ju iofs energi bara av att sitta där en stund ;)

Funderar på hur många lizor jag har gjort?Jag har ju tyvärr dragit ner ganska ordentligt på det hela,så påminn mej lite nu go vänner för jag behöver mej ett skratt!
Eller,ja-det behöver ju inte va en liza-det som är roligt går fejnt!

En cigg på det här då kanske,å försöka hålla sej vaken ett tag till....

Kommentarer
Postat av: Herr Magnum

Det ryktas att Magnum vaknade nyss med sprängande huvudvärk och ångest. Nu väntar pizza och en våldtäktsduschning. Det är så logiskt, alla fattar utom jag...

2011-04-02 @ 15:33:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0