den man ligger med får bädda...

Den man ligger med får bädda.

Den som tar, han har.

Det man inte minns, har inte hänt.

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Förtala är silver, förtiga är guld.

Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.

Man ska inte kasta spjut i radhus.

Liten stuga kallas ofta stort dass.

Som man raggar får man ligga.

Övning ger träning.

Friskt kopplat, hälften brunnet.




Hehe,det gick inte att skriva klart förra bloggen...Jäkla kul va det i fredas!Känns som det är länge sen det va partaj för min del,får se till att det blir snart igen ;) Iaf har ja numera trollhår å ryggskottet ja fick i fredas börjar ge mej sej,men fan va segt det varit!
Har dock hunnit med att luncha med en del eftersom ja varit hemma,å det är ju kanon för ingen av dom kunde komma i fredas :(

Drar till killen imorrn å ska äntligen köra röbettan lite,men hon får vackert stanna i Hallsberg tills ja kommer dit nästa vecka :)
Det är verkligen dags snart ni!Jag VET att ja tjatar!!!

Har påbörjat lite julklappshandling,alltid lite svårare än man tror till en del,å alltid roligare än man tror till en del andra :)

over and out.

ryggskott å trollhår...



Jaha,den där bilden kan väl sammanfatta fredan,hahahahaha!Jäkla trevlig kväll blev det,det går rykten om att liza lalla hem redan vid 23(!?!?!)men det finns inget som bekräftar att det ryktet stämmer,haha!

nedräkning...


Så har nedräkningen börjat...Nåra v kvar nu bara innan det är dags att plugga!Började läsa lite i nån bok för ett tag sen,ujujuj!Va ju ett tag sen man plugga om ja säger så...Men det ska nog bli fint.Åkte genom Hallsberg för ett tag sen,det verkade inte finnas sådär tokmycket där att göra...Men mer tid åt studier kanske,hehe!Blir hotell iaf,lite synd tycker ja nog att det är!Finns inte ens kyl på rummen.Å hur ska ja klara mej utan msn i nåra mån?!?

Saknar röbettan ganska mycket nu faktiskt.Börjar få lite abstinens av att inte kunna åka var ja vill när ja vill.Men kanske hämtar hem henne i helgen,vi får se.

Ont som faen i ena foten...Vet inte varför.Kanske nåt gick snett på bowlingen igår...haha!

är lite less för att det inte blir nån resa till latvija.messen ramlar in ganska ofta nu från kidsen...vill oxå vara med!
har inte kunnat va med på nåt möte på evighet nu... :(

börjar längta till jul nu!!!Vill va med familjen å äta gott å sådär....Ska bli myigt om det kommer så många som det verkar som nu!åsså vill ja åka pulka me bebben,haha!

Näe,nu måste ja väl ringa jobbet :(

RSS 2.0