måndag....

Succén fortsätter!Taaaaaaadaaaa,jag SKUTTADE upp imorse vid 3 när klockan ringde!
Dagen flöt på,eller nä-det var totalt kaos pga olycka så jag satt som en skottspole mellan linköping-tranås några gånger å ingen visste vem som skulle vara vart så det var väl bara att köra på känsla...
Åkte förbi platsen där det hände-varför kan man inte låta bli att titta?Nu kommer den där bilden sitta kvar på näthinnan ett tag känns det som.

Några timmar senare än jag skulle slutat kom jag så äntligen hem å tänkte sova/vila lite.Men se tji fick jag,för jag hade visst tvättstugan dagen till ära!Å eftersom det inte blir nån sambo får jag visst sköta sånt där fiffel alldeles själv igen,tusan!Under tiden jag tvättar ringer nån och ber om skjuts till akuten.Sååå,där satt vi väl i ungefär 6 timmar.
Jag insåg att jag skulle aldrig kunna jobba på akuten-jag skulle inte palla att gå förbi samma människor 6 timmar i sträck utan att hjälpa dom.Jag fattar helt enkelt inte hur dom kunde vara så lugna?Kom in en hel del trafikolyckor å flera som satt med mitella så det har väl varit lite halkit idag kanske.
När det äventyret var över kom nästa-fastna med bilen i den jävla snön.IGEN.
Hahahahahahahaha.

Med det säger jag puss å hej...

å massa kram till världens bästa mary! <3

Kommentarer
Postat av: Herr Magnum

Jag tror du hade blivit en jättebra medarbetare på något sjukhus. Tänk på all läkarsprit du har tillgång att grogga på... :-P

2010-02-04 @ 05:47:24
URL: http://www.sjukhusfylla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0