come back :)

Sååå,tror jag är lite sugen på en come back i bloggandet :)
Haft en helt underbar sommar,hunnit med att träffa massa underbara människor,
men ändå inte alla man skulle vilja!
Igår träffa ja darlin,fan va fin hon e!Hon har varit här ganska läääänge å det har inte hunnits med att ses,det var helt underbart att träffa henne igår!
Semestern har spenderats i husvagn (!) i Karlskrona,stuga på Österlen å självklart en del tid ute i stugan vi hyr.
Hann me en liten kräftskiva förra v med bla raganas,grymt kul!
Har gjort iordning en eldstad därute som kommer användas flitigt under hösten.Tyvärr börjar det bli lite förfallet därute så det känns som det är saker som går sönder varje gång man är där,men får se hur det går.

Grymt trött är jag på att inte kunna prata ordentligt.Å sova-vad hände med det?Jäkla sjukdom som ställer till det så man aldrig är utvilad.Å det finns ingen chans i helvetet att sjuka sej den här v eftersom jag sålt min semester den här v :(
Vilket är lite snopet på sätt å vis,dom kunde ju kanske nämnt att dom drog över 50% i skatt?!?!Men å andra sidan ville jag spara dagarna eftersom karln inte är ledig,å ser man till vädret nu så är jag ganska nöjd med att inte va ledig,för fy fan vilken ångest jag skulle ha över att det var kallt å grått!

Jag undrar lite hur många motgångar man ska ta innan man ger upp och väljer en annan väg?Hur länge är det värt att stanna på en plats där man inte känner sej betydelsefull?Ska man bita ihop å inse att man inte kan få allt här i livet,eller ska man slå sej fri,börja om på ny kula å hoppas det blir bättre?


I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

Puss hej.

Kommentarer
Postat av: Roffan

Välkommen tillbaka :) Du gjorde ett bra kap tror jag när du sålde sista veckan även om de drar 50% skatt... För fy fan, den här veckan har inte varit rolig att ha semester på ;) Har klättrat på väggarna!! Hoppas att du mår bättre och att du får en bra helg!! Puss å kram äntligen lite sol barn!!

2010-08-20 @ 14:44:34
Postat av: Tobbe Boll

Puss på dig oxå!

2010-08-20 @ 19:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0