Turklandet

OJ,va det var längesen jag skrev nu!Skämmes TA MEJ FAN!!!!Japp,det gör jag...
Men jaja,jag har varit ledig lite mer än en månad,blev en resa till Turkiet efter mycket om och men(milt uttryckt).
Fan va nice vi hade det!25-30 grader,sol,bad,öl,trevligt sällskap,shopping(liiiite jobbigt där)båttur osv osv.
Jag hinner faktiskt inte skriva mycket om det för nu har jag fastnat här alldeles för länge å jag borde hinna med en promenad innan jag ska iväg å jobba men det ser ut att bli lite tight nu :S
Aja,slänger ut några bilder ni får dregla över då ;)Haha,hur ofta är det sån self service på bussarna här hemma? :DKillens favoritbild...HahaVäldigt trevlig strand...Den här dagen gjorde jag en Liza som vi fortfarande skrattar åt.Jag trodde jag hade lugnat mej på den fronten,men icke.Jag skyller på vågorna!

Hehe,nån som ens ser gubbarna som skulle hoppa från klipporna?Vi fick simma in från båten för att komma till den stranden,mycket trevlig båttur faktiskt.Glassbåten kom 3 gånger!Haha.

Det blev totalt 2 drinkar på hela v tror jag.Nä,nu ljuger jag.Men det här var nog den godaste :)Det blev lite mer av den här varan :D

That´s all for today folks!
JÄRNGÄNGET-vi borde fan ses SNART!När kan ni????

Puss  hej

Kommentarer
Postat av: 50...

Men gud vilken trevlig resa det verkar ha varit!Nu ska jag ut och montera ett övergångskoppel, mest för att det är roligt!

2009-11-03 @ 15:09:45
URL: http://www.jagborpåmittjobb.se/
Postat av: 50..

Har jag redan skrivit en gång här? Nu börjar jag känna mig lika gammal som dom ångloken på bilderna jag brukar onanera åt.

2009-11-03 @ 16:51:02
URL: http://www.bortabramenkvalsterbobäst.se
Postat av: Herr Magnum

Välkommen hem!Hitta.se har censurerat Magnums folkölsterapeutstitel. Så nu hatar Magnum hitta.se nästan lika mycket som han hatar Borås, folk som är födda på hösten 1950.Magnum är redo att supa när som helst. Just nu ligger han och suger på en kall folköl och tittar på ett program om döva studenter. En av flickorna var ganska fin. Undrar om det ser roligt ut när hon får den i 2:an och skall stöna på teckenspråk?

2009-11-03 @ 16:56:57
URL: http://www.jävlahitta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0