Ja vill ha röv!!!

image20

Hehe,eftersom herr magnum gnäller om att ja är tokdålig på att skriva får ja väl dra ihop nåt då...å för er som undrar över rubriken kan vi väl bara sammanfatta de som ett av partajen på stinsen resulterade i att halva klassen gick å tralla på den låten...ungefär som "jajjemen du grabben,jajjemen-nu blir de 1,2,3!"
Haha!
Praktiken rullar på...Inte mycket att klaga på alls faktiskt,förutom att planeringen sköts så där...Mycket Sthlm å Malmö,börjar bli lite tjatigt nästan... :) Men har hunnit träffa älskade undebara darlin så de går bra ändå...
Börjar bli åt helvete för rastlös,vill bort bort bort.Brukar väl lugna ner mej på nåra dar,men just nu klättrar ja på väggarna,herr magnum-kanske ta nåra bärs nån helg? :)
Händer för lite här tror ja...Eller så är ja övertrött efter att ha sovit i snitt 4 tim/natt i 2 v....
Värsta tråkigaste lördan.Ville ut å parta men de bidde inte så...Kanske lika bra,haha!Har vart dåligt me festande sen hellsberg,å livet är inte desamma utan hotell stinsen som för alltid är inristat i mitt hjärta....haha!

I cheated myself
like I knew I would
I told you I was trouble
you know,that i´m no good

Kommentarer
Postat av: Herr Magnum

Tack för bildskivan förresten. Det är ju nästan så man längtar tillbaka till att vakna upp på Hotell Stinsen med en sprängande huvudvärk och rödsprängda ögon till tonerna av "Det är så logiskt, alla fattar utom du."

:D

2008-05-22 @ 11:10:09
URL: http://www.stfd.net
Postat av: Miss S

Men när ska vi suuuuuuupa igen då?!?!?!?!? :D

2008-05-23 @ 00:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0