mätt

Jahopp,ida har ja varit på mitt livs första chokladmässa...å då kan ja bara konstatera att det behöver ja inte göra om!tokmätt blev man ju på nåra bitar,åsså har ja kommit fram till att ja gillar inte alls när andra människor går in i mej å knuffar på mej,näää-ja gillar helt enkelt inte alls att trängas!

Haha,minns inte va ja skrev i senaste bloggen,så det kanske blir lite tjat nu :P
Va iaf uppe å hälsa på syrran+fam i Sthlm i torsdas,kul kul!Den dära bebben går ju nu!å är fortfarande världens sötaste bebbe,men ja kanske inte ska kalla henne bebbe längre?!?!Dom kanske kommer hit i påsk,hoppas ja är lite ledig då...Den andra syrran va ja på stan me i fredas,oxå skoj!Åsså blev det visst en hallonpaj att ta me på festen i fredas...Fan va trött ja va igår morse,ja hade verkligen behövt åka hem en timme tidigare!

Blev en jäkla go promenad me märri ida,blev tre varv istället för ett,haha.Himla gött att gnälla av sej lite...Å himla skönt att diskutera me henne :) alldeles för mycket i huvet nu på lilla liza...

Det finns så mycket ja vill säga,det är så mycket att berätta...Men fan,har ju lovat att va tyst om allt å snart sprängs ja i tusen delar av att inte få prata me nån annan om det!



Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill

I want to love you but I better not touch 
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much
I want to taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, I don't want to break these chains

-Alice Cooper

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0