ja å mina fyllon...

jaaa,de va så roffan kalla de när ja messa att ja fick avvisa en full-som-en-kastrull-snubbe.Å varför i helvete har alkisar alltid så fina hundar???Hehe,va full rulle igår ;) De finns faktiskt en gubbe som ja är tokig på.Beter sej som en idiot varje gång,samma diskussion varje gång.Blir de inte skärpning får ja fan ringa snuten å lyfta av han nästa gång,ja blir tokig!!!
Ja vart svett du! :) Sova i Hf för första gången sen i våras-har inte saknat det alls!

iaf,ida har ja då ÄNTLIGEN tagit tag i en del saker ja skjutit på länge,alldeles för länge.Fattar inte varför ja ska va så rädd att säga va ja tycker till en del...Men nu är de gjort,så jäkla skönt!Kanske tom kan börja sova snart igen,vem vet?det skulle va så jäkla skönt att kunna sova en hel natt utan mardrömmar,å utan att fundera.ja kan ju ändå inte påverka nånting,å det är inte mina grejjer att påverka heller...tror de får bli en tripp till Gbg snart,komma bort lite.
samma som förra hösten.hehe.å roffan-ja lovar!ja ska ta reda på var ja ska bo den här gången,OCH hur man tar sej dit!muahahahahahahaha.liza lokalsinne briljerade.

tror att ja råkade dra magnus i skägget i lördas,å sa nog oxå att det va fult.det va ju inte så snällt.men å andra sidan-hur sjysst har han vart mot mej?jämnar nog ut sej...
måste dra till träningen nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0