en helt vanlig dag på jobbet...

Muahahahahaha!har haft en bra dag idag ni.Åkte me suuuusanne in till Lp,å när ja satt där fick ja minsann plocka fram en rakhyvel å raka byxorna,å det va ju kul på alla sätt å vis.Tyckte suuuuusanne iaf,haha!
Gjort en himla massa kontroller idag,ujujuj.Efter nåra varv på pendeln blev det då en sväng till katrineholm med farbror Pär.garva läppen av mej...hahahahaha!han är ju så klockren :D
Skulle lära mej hur man "burna"(hur f-n stavas det???) med ett tåg!?!?Hehe,ni skulle sett hans fokuserade blick å fluffiga hår(ac´n) när vi körde ut från katrineholm å han axade så mycket han kunde å kom typ 10 meter,hahahaha!Jag fick oxå lära mej att i en dubbeldäckare ska man va två som jobbar?!?!?ja förstod nog inte riktigt varför men det hade nåt å göra med att man studsade så mycket på stolen.Kommentar överflödig va?
När vi kom till Lp igen ropa jag hej till han,å fick en skrattattack igen eftersom han gav två gris-grymt-svar i högtalarna så alla resenärer hörde,haha!Alltid lika poppis.ja sitter å tjuter av skratt...

Blev lite shopping i tranås sen,å det va behövligt!på väg tillbaka var det en himla massa kvinnor med som skulle in till Lkpg å partaja.hade ganska kul åt dom med faktiskt.Citat den ena "Alltså,jag skickade messet till Johan för en kvart sen å han har inte svarat än!?!"Nåra min senare fick hon världens gulligaste svar om att hon skulel ha så himla kul ikväll å sådär.Citat nån av dom andra 35+arna "Vi låtsas att vi är singlar ikväll va???"
Ujujuj.Först tänkte ja "Fan va patetiskt,vadå sitta å säga att man ska låtsas att man är singel när man har man och barn hemma".Men sen tänkte jag att dom kanske inte har varit ute på evigheter å det där kanske var årets kväll för dom liksom.Inte så att jag tycker att man ska ut å ragga om man har nån,å det tror ja inte att dom skulle göra heller,men det kändes som att dom va typ 20 år yngre än vad ja såg dom som...Undra hur man själv är om 10 år?

Träffade älskade roffan jätte jätte kort men det va kul att se henne!undrar hur afrokrullet blev,hur det går med diskusträningen (ELLER höjdhoppet,eller va f-n var det nu igen???)OCH om bosse jagar mygg inatt igen?!?!*asg*

Näe,gott folk!Nu måste jag sova.Va uppe å tvätta å promenera innan jobbet imorse å dammsög när ja kom hem...näsblod varje dag den här v,saker tar väl mer än man tror ibland,hehe.


Citat manlig kollega: "Fy fan...det är för jävligt när elever kör...När man har så ont om tid borde handledaren köra själv så man tar in lite tid".(menade att man skulle köra så han hann åka hem innan han skulle)
Citat Liza:"Haha"
Citat manlig kollega:"Å vet du vad det värsta är?Det är TJEJER som kör!!!"(menande blickar mot mej)
Citat Liza:"Wooops.Jag klarade testerna häromdan"
Citat manlig kollega:" Å fan.Då måste jag börja knapra piller nu då.Jag går i pension 2015,men du är väl inte klar innan det va?För då behöver jag ju fan få piller utskrivna".

Såna helt idiotiska saker får mej bara ännu mer peppad.Han kommer aldrig kunna trycka ner mej som han tror att han kan.Jag är mycket bättre än så.

Kommentarer
Postat av: Roffan

Hahaha... Du är så rolig min vän! Men vem i h-vete var det som var så jävla dum i huvudet och fällde den kommentaren? Snacka om problem.... suck, men jag är inte förvånad! Fortsätt skriva och underhålla! Du är bäst!
Pussen!

2007-08-31 @ 11:23:28
Postat av: Urban stork

OMG WHO THE HELL CARE!

2011-05-16 @ 13:21:36
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0